Qui som?

Re-Forma't és un centre de formació amb tres grans eixos d'actuació, reforç escolar per l'etapa d'educació obligatòria (primària i ESO) on vehiculem la formació a través del joc, així l'alumne aconsegueix un aprenentatge significatiu d'una forma lúdica. Una segona branca de l'equip Re-Forma't ofereix preparació per a les proves de selectivitat de Biologia i Química, dotant l'alumne de totes les eines necessàries per al dia de l'examen. I per últim, cursos per a Empreses de l'àmbit cientificosanitari, aquesta és una formació personalitzada i dissenyada específicament per a cada centre de treball.

El nostre equip

Manel Prieto

Coordinador pedagògic i docent del centre, amb una àmplia experiència per a preparar vivències docents amb metodologies alternatives, vaig estudiar Biomedicina a la Universitat de Barcelona, posteriorment em vaig especialitzar en el món de la qualitat a la recerca i en educació, realitzant diversos màsters. Actualment compagino la meva feina de professor de Cicles Formatius amb aquest gran projecte que m'apassiona.


Responsable curricular de la branca de primària i ESO

Docent de la preparació a la selectivitat

Disseny i docència de la formació a empreses

Guillermo Suñé

Docent del centre, Soc bioquímic de formació (London South Bank University) i doctorat en Biomedicina (Universitat de Barcelona) i m'he dedicat a la investigació científica en el context del càncer. Durant els meus anys al laboratori he estat al càrrec de formar estudiants tant de Batxillerat com universitaris, he assessorat estudiants en la realització del seu treball de recerca i sempre m'he sentit molt bé realitzant aquestes tasques i explicant ciència a nois i noies. Actualment compagino la meva feina de professor de Cicles Formatius amb les classes de Selectivitat per continuar transmetent la meva passió per la ciència.

Docent de la preparació a la selectivitat
Maria Prieto

Docent del centre, la meva experiència laboral va començar com a monitora de lleure als 16 anys i des de llavors, he anat sumant coneixements en aquest i altres àmbits laborals. He treballat varis anys de cangur particular, oferint classes de repàs a joves de 8 a 13 anys. Actualment vull consolidar els meus aprenentatges en aquest nou projecte que és una gran oportunitat de posar en pràctica l'aprenentatge basat en jocs, una metodologia que ajuda a consolidar conceptes des de la diversió.


Docent de la branca de primària i ESO